Startquiz

Zorgadvies Groningen daagt je uit om via een leuke spelvorm met andere huisartsen kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over het managen van een huisartsenpraktijk. Dat doen we in een sfeervol café. Samen maken we er inspirerende en gezellige avonden van.

Wat zijn jouw ambities? Welke vragen heb je? Waar wil jij je tijd, energie en middelen in steken? Wat zijn daarbij je afwegingen? Hoe is het om een huisartsenpraktijk te runnen? Wat vind jij belangrijk? Wat heb je nodig? En sta je open om te leren van ervaringen van andere huisartsen? 
 
Als deelnemend huisarts word je tijdens de startquiz ingedeeld in een team. De quizmasters vuren in diverse rondes, verdeeld over 2 avonden, de meest uiteenlopende vragen op je af over het managen van een huisartsenpraktijk. Denk aan vragen als ‘Welke zaken zijn van belang voor een overname, het zorgaanbod, personeel en productie?’, ’Wat is de waarde van goodwill?’ en ‘Hoeveel ANW diensten horen bij een normpraktijk in de provincie Groningen?’. Meer verklappen we niet, kom het gewoon zelf ervaren!   
 
De Start Quiz wordt jaarlijks aangeboden. Deelname levert je 4 accreditatiepunten op als je alle drie de avonden erbij bent. Doelen van de quiz zijn: 
je kennis en netwerk vergroten
je spelenderwijs laten inspireren 
gezellige dialoog met andere huisartsen
herkend en erkend worden in wat jou drijft
 
De reacties en opkomst bij vorige quizzen waren goed. Er werd o.a. benoemd dat meedoen aan de startquiz je als huisarts helpt bij het kiezen waar je het beste je tijd, energie en middelen in kunt steken om je praktijkambities te behalen. 
 
Interesse? Binnenkort staan hier de data voor de komende startquizen. Aanmelden kan online.