2023-03-13 20:29:00

Uitnodiging Kookworkshop ‘Proeven aan het praktijkhouderschap’

Maandag 17 april 17.30 – 22 uur in Groningen | Genodigden: niet-gevestigde huisartsen en AIOS-derdejaars | Aanmelden: secretariaat@zorgadviesgroningen.nl | Sluitingsdatum: 3 april | vol=vol | Deelnamekosten: 25 euro per persoon

Beste niet-gevestigde huisarts of AIOS-derdejaars,  
 
Ben je nieuwsgierig naar hoe het praktijkhouderschap kan zijn? Hoor je graag het persoonlijke verhaal van recent gevestigde huisartsen? Geef je dan op voor de kookworkshop ‘Proeven aan het praktijkhouderschap’ bij Dennis Cooking Place, Stavangerweg 21, 9723 JC Groningen.
 
Welke ingrediënten zijn er nodig om jouw ambities waar te maken?
De kookworkshop biedt een fijne setting om ongedwongen met elkaar van gedachten wisselen over het praktijkhouderschap in relatie tot je eigen loopbaanambities. Welke ingrediënten zijn er nodig om jouw ambities waar te maken? De associatie met eten is snel gemaakt in het creatieve denkproces dat we gaan creëren tijdens het prikkelen van onze zintuigen! Tijdens het diner brengen we onze gedachten en ideeën samen. 
 
In samenwerking met de regionale huisartsenorganisatie (werknaam) in oprichting ((LHV/GHC), organiseert Zorgadvies Groningen deze kookworkshop. Als regionale ondersteuningsstructuur (ROS) stimuleren we integratie en samenwerking binnen de regionale en lokale eerstelijnszorg en met samenwerkingspartners. Na een succesvolle kookworkshop in november 2022, continueren we graag deze vorm van bijeen komen. Meer weten over de ervaringen van vorige deelnemers aan de kookworkshop? Lees dan het nieuwsartikel ‘word huisarts zoals bij je past’
 
Aanmelden?
E-mail naar secretariaat@zorgadviesgroningen.nl of bel 050 211 56 20. Sluitingsdatum 2 april 2023. 
 
Meer weten?  
Bel Selma de Visscher (06 51 52 83 10) of Carlijn van Loon (06 51 51 16 01) en/of kijk op deze site of op www.zorgadviesgroningen.nl.