Intervisiegroep

Ben je minder dan 5 jaar praktijkhouder of zit je in het proces van overname, dan kan de intervisie(groep) via Zorgadvies Groningen mogelijk iets voor jou zijn.

In 2020 zijn we met een eerste intervisiegroep gestart. Deelnemers waarderen het enorm met gelijkgestemden over het praktijkhouderschap te hebben. Hoe ga je om met medewerkers? Waar loop je tegen aan in de communicatie binnen het team? Hoe zorg je dat je grenzen stelt en leiding geeft? Hoe ga je om met het gebrek aan huisvesting? 
De adviseurs van Zorgadvies Groningen faciliteren intervisiegesprekken en brengen ook hun eigen kennis in. Ook kunnen zij ter inspiratie verbindingen leggen met het werkveld. 

In een kleine groep sta je samen stil bij wat er speelt, vragen die je hebt, reflecteer je, leer je van elkaar en ervaar je wat anders kan. In een veilige setting en met een goede intervisie methodiek helpen we je je eigen professionaliteit verder te ontwikkelen. 

Heb je interesse om deel te nemen aan intervisie, dan kun je je aanmelden per email via secretariaat@zorgadviesgroningen.nl. Zodra er een nieuwe groep gestart kan worden, neemt Zorgadvies Groningen dan contact met je op. 

Vragen? Neem vrijblijvend contact met Zorgadvies Groningen op