Stappenplan praktijkovername

Zorgadvies Groningen heeft een praktisch stappenplan voor praktijkovername voor huisartsen ontwikkeld dat goed aansluit op de regionale situatie. Een deel van de stappen die in het plan staan, is ook van toepassing voor de stoppende huisarts die een praktijk overdraagt. Je kunt het stappenplan via de onderstaande rode knop downloaden.

Dit stappenplan is tot stand gekomen dankzij goede tips en ervaringen van diverse huisartsen en organisaties. Verschillende stappenplannen die we in de praktijk tegen kwamen, zijn vertaald naar één praktisch plan. 

Merk je bij het stappen zetten naar overdracht van je praktijk dat enige ondersteuning daarbij wel welkom zou zijn? Schroom dan niet contact op te nemen met Zorgadvies Groningen, Elann, GHC of LHV regio Noord of andere organisatie uit het Zorglandschap, al naar gelang je vraag. Zorgadvies Groningen biedt bijvoorbeeld ondersteuning in het proces van overnemen van een praktijk. En Elann kan bijvoorbeeld (tegen vergoeding) je praktische zaken bij de uitvoering uit handen nemen.  

Interesse? Neem vrijblijvend contact met Zorgadvies Groningen op