Stappenplan

Om het je als startende huisarts gemakkelijker te maken, heeft Zorgadvies Groningen een praktisch stappenplan voor praktijkovername ontwikkeld dat goed aansluit op de regionale situatie. Je kunt het stappenplan via de onderstaande rode knop downloaden.

Kijk je ernaar uit om een eigen huisartsenpraktijk te hebben? Samen of alleen? Klaar voor deze mooie uitdaging? Welke stappen ga je zetten om je einddoel te bereiken? 

Maak het je als startende huisarts gemakkelijker door gebruik te maken van het stappenplan. Het plan is tot stand gekomen dankzij goede tips en ervaringen van diverse huisartsen en organisaties. Verschillende stappenplannen die Zorgadvies Groningen in de praktijk tegen kwam, zijn vertaald naar één praktisch plan. 

Merk je bij het stappen zetten dat enige ondersteuning daarbij wel welkom zou zijn? Schroom dan niet contact op te nemen met Zorgadvies, Elann, GHC of LHV regio Noord of andere organisatie uit het Zorglandschap, al naar gelang je vraag. Zorgadvies Groningen biedt bijvoorbeeld ondersteuning in het proces van overnemen van een praktijk. En Elann kan bijvoorbeeld (tegen vergoeding) je praktische zaken bij de uitvoering uit handen nemen.  

Interesse? Neem vrijblijvend contact met Zorgadvies Groningen op