Wie denkt met jou mee?

Overweeg je nu of op termijn als praktijkhouder te starten? Of bevindt jouw carrière zich in een andere fase? Ben je benieuwd hoe anderen de zoektocht naar een praktijk hebben ervaren? Of juist het hebben van een eigen praktijk ervaren? Waar loop je tegenaan, waar je wel eens met een ervaringsdeskundige over wilt spreken of brainstormen?

Benieuwd naar de huisartsen die met jou mee willen denken? Lees hier hun persoonlijke verhaal. Huisartsen die zich in verschillende stadia van hun loopbaan bevinden. Zo zijn Anne Floor van der Stoel en Dénise den Haan nog niet zo lang geleden een eigen praktijk gestart. Zij delen hun kennis en ervaring met ons, ze vertellen hoe het ze vergaat, wat hun ambities zijn en voor welke vraagstukken ze staan. 

Het is mogelijk om een huisarts tijdelijk als een persoonlijke vraagbaak in te schakelen. Bijvoorbeeld als je een specifieke vraag hebt die deze huisarts vanuit zijn of haar eigen ervaring goed kan beantwoorden.

Na een aantal omzwervingen werd Anne Floor van der Stoel in 2019 één van de praktijkhoudende huisartsen in het Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer. ‘Dit was precies wat ik zocht’, zegt ze met een glinstering in haar ogen, ‘een kleine praktijk in een gezondheidscentrum waar ik mijn eigen team kon vormgeven. Dat creatieproces heeft iets magisch voor me.’

Van een praktijk in een achterstandswijk, waar ze vooral veel kinderen zag, ging ze nu naar een praktijk die gekenmerkt wordt door vergrijzing en zwaardere zorg. Dénise den Haan: ‘Precies wat ik zocht, want in de loop der jaren ontdekte ik dat mijn hart toch meer bij de ouderenzorg ligt.’ 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met Zorgadvies Groningen op