Praktijkparaplu

Ben je benieuwd welke taken naast de patiëntenzorg bij het praktijkhouderschap kunnen horen? Bekijk dan de tool praktijkparaplu van Zorgadvies Groningen.

De Praktijkparaplu geeft je een beeld van de taken die, naast de patiëntenzorg, bij het praktijkhouderschap kunnen horen. In het model is aangegeven wat je zelf kunt doen en wat je eventueel kunt uitbesteden, intern of extern, bijvoorbeeld aan een praktijkmanager. Tevens kan de praktijkparaplu gebruikt worden als tool om in gesprek te gaan met een praktijkhouder; welke zaken heeft hij/zij opgepakt en waar staan deze gedocumenteerd? Hoe kunnen we het beste taken onder collega’s verdelen en daar afspraken over maken? 

De Praktijkparaplu is een handig hulpmiddel: het geeft inzicht in wat je per sé zelf moet uitvoeren in je praktijk en wat je kunt uitbesteden.” - Judith Wind

Na het invullen van je naam en e-mailadres kun je direct de praktijkparaplu downloaden. Je ontvangt geen spam of nieuwsbrieven.

Heb je een vraag over de Praktijkparaplu? De adviseurs van Zorgadvies Groningen helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met Zorgadvies Groningen op

Ik heb al een code