2024-03-08 10:06:00

Proeven aan het praktijkhouderschap

Voor AIOS derdejaars en niet-gevestigde huisartsen. Donderdag 4 april vanaf 17:30 uur in Groningen.

Denk je wel eens ‘Zou een eigen praktijk iets voor mij zijn?’ En wat is het dan dat je die gedachte weer naast je neer legt? Zorgadvies Groningen organiseert op donderdag 4 april vanaf 17:30 uur een bijeenkomst waarin we alle facetten bespreken die bij het praktijkhouderschap komen kijken. 

We steken het laagdrempelig en in een informele setting in. Een onlangs begonnen praktijkhouder vertelt meer over de aanloop en haar ambities met de praktijk. Ook zetten we een aantal praktijkhouders die aangegeven hebben binnenkort te stoppen, in de etalage. Dat doen we op een bijzondere manier, deze praktijkhouders zijn niet lijfelijk aanwezig, toch kun je niet om ze heen…!

Restaurant Rabenhaupt maakt het bovenstaande compleet door een uitgebreide proeverij te verzorgen. 

Als jij je aanmeldt, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond aanwezig. 

Aanmelden

Heel graag tot dan!