Elann

Elann is dé organisatie voor nascholing en ondersteuning van huisartsen in de provincie Groningen en Noord-Drenthe. Elann biedt: 

geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen, hun praktijkpersoneel en andere zorgverleners in de eerste lijn. 
deskundig advies aan en praktische ondersteuning van huisartsen.  
 
Op die manier kunnen huisartsen zich optimaal richten op hun belangrijkste taak: het verlenen van goede patiëntenzorg.

Waar en op welke onderdelen raakt het werk van Elann het werk van de huisarts en wat kunnen we betekenen
Op het gebied van nascholing, P&O-zaken en financiële administratie raken we het werk van de huisarts. Huisartsen krijgen het steeds drukker. Ze krijgen meer patiënten, met meer complexe aandoeningen. Er verschuiven taken van de tweede naar de eerste lijn. Hierdoor is meer praktijkpersoneel nodig en neemt de administratieve druk toe. 

Elann ontzorgt huisartsen door praktische ondersteuning te bieden bij P&O-zaken en financiële administratie. Bijvoorbeeld door te helpen bij het contracteren of met het vinden van nieuw personeel. Daarnaast heeft Elann een ruim aanbod aan geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen, hun praktijkpersoneel en andere zorgverleners in de eerste lijn. Hierdoor houden zij hun kennis van de snel veranderende zorg op peil.

Wat maakt Groningen uniek?
Er gaat niks boven Groningen. In Groningen kun je genieten van de levendige, gemoedelijke sfeer in de stad en de rustige, weidse omgeving in de rest van de provincie. Door de korte reisafstand in deze compacte omgeving is wonen in de stad en werken in de provincie goed te combineren. Ook is het mogelijk om landelijk te wonen vlakbij de stad.  

Elann is onderdeel van DokNoord.

Contactinformatie

  • www.elann.nl
  • 050 366 6444
  • secretariaat@elann.nl
  • Of neem rechtstreeks contact op met één van de medewerkers van Elann. We zien je vraag graag tegemoet!